Beoordelingen van Restaurant Koebrugge Vriezenveen

Recente recensies van Restaurant Koebrugge Vriezenveen

5 sterren na 169 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de ossehaaspuntjes met frietjes, 3 sauzen, groente en salade. Ruime portie, exact op gevraagde tijd klaar.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg pittig deze keer. We moesten terwijl we besteld hadden toch nog een half uur wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 2 uur op onze bestelling gewacht. Het was wel erg lekker. Maar voor de kinderen wel veel te lang. Misschien handig om geen verwachte tijd te sturen via mail als dit niet haalbaar is. Als we het geweten hadden hadden we niet hier besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed warm. Werd keurig gebeld dat het iets later ging worden en later belden ze dat er iets mis was gegaan wij misten het voorgerecht maar is keurig opgelost!!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.voldoende

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Veel eten, we waren goed vol. De tiramisu was goed🤗

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd is prima verzorgd. Goede stukken vlees. Prima bereid, heerlijk gegeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en zeer verzorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Helaas was de bezorging 40 min te laat. In totaal hebben we anderhalf uur gewacht. Voor een woensdag vond ik het best lang. Maar het lekkere eten heeft het wachten goed gemaakt.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig raad het iedereen aan

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Belde netjes of het iets later kon en het smaakte heerlijk!! Wij hebben een nieuw adresje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel besteld en snel kunnen halen. Lekker warm en genoeg te eten. Goede kwaliteit.Goede service. Voor herhaling vatbaar.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ga zo door..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, niets op aan te merken. Alleen drie kwartier te laat gebracht, dat was jammer.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze barre tijden hebben we heerlijk genoten van thuis uit eten gaan bij Koebrugge. Het was erg lekker! Tot de volgende keer

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed gekruid, vers. Goed verpakt. Moesten 20 minuten wachten, na de afgesproken tijd. Dat was jammer. Hadden daar graag een telefoontje over gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het smaakte uitstekend .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Zoals altijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar, alles goed verpakt, het was nog lekker warm toen we thuis kwamen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk pikante kip curry geesten! Wow!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima as usual

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalmschotel besteld, stond al klaar op de afgesproken tijd. Met zorg bereid en smaakte heerlijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Het eten was prima. Op tijd, prettige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het gamba menu www heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en heerlijk gegeten! Lekker warm, goed gekruid, tiptop!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heerlijk 👌 👌 zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ribeye en entrecote medium bestelt en smaakte voortreffelijk. Ook de combischotel smaakte heerlijk. Samen met de heerlijke wokgroente-salade en friet was het een heerlijk hoofdgerecht. Alles wordt keurig verpakt. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar duurde 2 uur...

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker! Hopelijk gauw weer in het restaurant eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed, mag wel iets warmer maar ik weet niet of dat kan😀

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Een echt feestmaal voor thuis. En keurig op tijd. Een aanrader. Tot snel.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van onze bestelling. Het was heerlijk klaargemaakt!! Gaan we zekers nog een x doen. Veel succes in deze tijd!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten kom ik zeker nog een keer aan

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed, voldoende en lekker. Komen beslist terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, het was lekker warm en op de afgesproken tijd bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en eten was prima. De bestelling was niet compleet daar zijn we netjes over geïnformeerd. Echter was er nog meer wat niet klopte de bestelde sausen waren er niet allemaal. Ja en het eten was niet meer op temperatuur.(magnetron) De bezorger melde ook dat ze het adres niet konden vinden. Goed de volgende keer weten ze het wel.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar! Wel laat met de bezorging. Vorige keer 10 minuten te vroeg. Nu 45 te laat. Ophalen is ook een optie. Zag ik niet staan op de website.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed voor elkaar heel lekker maar qste status was 17.35 bezorgen ..Niemand te zien toen kregen we om 18.01 een nieuw mailtje dat de bezorger onderweg was 18.20-18.25 was het er.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaal gerechten weer heel lekker en ook mooi verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, uiteindelijk 25 minuten te laat afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en veel eten!! Vriendelijk personeel Aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Echt een aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super genoten van het eten. Zeker nog een keer

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima en lekker

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker Indiaas gegeten, zelf afgehaald. Eten was 5 minuutjes na afgesproken tijd klaar dus niet lang wachten. Ruimte was goed coronaproof gemaakt. Van de Menukaart ervaarde ik niet de sfeer die binnen in het restaurant wel zo mooi wordt opgewekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en genoeg voor ons allemaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, goede portie, lekker gekruid. Was nog lekker warm na het ophalen. Aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De ribeye en biefstukpuntjes zijn een echte aanrader.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten iets te lang moeten wachten door de drukte. Maar netjes contact gehad met medewerkster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten...lekker..goede service .....gebracht op afgesproken tijd

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Bij het afhalen werd ik vriendelijk geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer hopelijk mogelijk in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke complete maaltijd. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, ruime porties.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst een bestelling gedaan maar was zeker niet voor het laatst, het was heerlijk en goed verzorgd !! Voor herhaling vatbaar, onze complimenten ga zo door 👍

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

vlees was heerlijk! Goed van smaak en goed bereid, enige min puntje was dat de bakjes pepersaus zijn vergeten mee te geven.

Reactie van Restaurant Koebrugge:Hallo, Door de drukte is de pepersaus met andere bestelling meegegaan. Ons excuses daar voor Als u volgende keer bij opmerkingen dit erbij wilt zeggen gaan we twee keer pepersaus voor u erbij doen. Met vriendelijke groet, Team Koebrugge

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en met zorg verpakt.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten Vlees was heerlijk Voor herhaling vatbaar

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend verzorgd en het smaakte heerlijk.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x eten laten bezorgen en beide keren voldoende eten , warm en snel geleverd. Eerste keer vonden wij het te zout. Dit aan te hebben gegeven was het de tweede keer perfect! Wij gaan zeker weer bestellen... tip, zoveel sausjes extra is echt niet nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Krim eten, alleen de zalm mocht wel wat groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt! En smaakte echt super! Zeer tevreden dus.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering, lekker warm eten . We vonden alleen de aardappelen in de rijst niet passend en lekker , dit had beter wat extra paprika of champignons kunnen zijn. Verder heerlijk gegeten !

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de bezorging een eind moest rijden, kwam het nog goed op temperatuur aan. De curry en ossenhaas waren heerlijk! Bezorgd door een heel vriendelijk meisje!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling was het lastig dat postcode 7672 niet in de lijst voor kwam. Terwijl dit postcodegebied gewoon in Vriezenveen ligt. Lijkt me goed voor jullie om aan te passen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond de combinatie schotel en de ossenhaas curry afgehaald. Heerlijk gegeten: alles op smaak, keurig verpakt, goed warm en vriendelijk personeel. Ook het bestellen via internet was heel soepel. Mooie locatie, jammer dat we niet in de buurt wonen om nog eens terug te komen als de boel weer open is! Bedankt!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke combinatie schotel gehad, goede kwaliteit en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben thuis mogen genieten van een heerlijke afhaalmaaltijd. Meer dan voldoende en perfect van smaak. Wij bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar, was erg lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De juiste service

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten tegen een hele mooie prijs. Zeker een aanrader! Wij hebben er nu 2x gegeten en het was zeker niet de laatste keer. Daarnaast zijn de eigenaren zo ontzettend vriendelijk. Ze verdienen het te kunnen blijven bestaan. Dat er in deze moeilijke tijden voor de horeca maar heel veel afhaal bestellingen mogen volgen, totdat de horeca weer open mag.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede prijs/kwaliteit

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed en zeer compleet en netjes verzorgt. Keurig gebeld door Koebrugge dat het iets later klaar was, dan de door ons aangegeven tijd.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima heerlijk gegeten

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede prijs/kwaliteit en bezorging was op de afgesproken tijd. We zullen hier zeker vaker eten bestellen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd! Alleen de patat was een klein beetje slap, maar de rest van de bijgerechten was, net als de entrecote, érg lekker!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd. Fijn dat jullie bezorgen, we gaan zeker vaker bestellen.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de snelle hap en tussen werkzaamheden door, was dit een heerlijk gerecht voor weinig geld. Lekker gekruid en boordevol groente! Chapeau!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super goed! Zeer verrast door het heerlijke eten.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed verzorgd. Ook erg goed bereid het vlees.. De sla was de volgende dag niet meer te eten . Daar zou ik meer aandacht aan geven. Tip de sju zou ik iets meer van op het vlees doen . De gebakken aardappelen en groente geweldig lekker. En de rode pittige saus met uien is echt super lekker.We bestellen met Vaderdag ook dus een teken dat het voor herhaling vatbaar is bij jullie. Ga zo door echte aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch. Alleen meenden we er frites bij te te krijgen maar dit was niet het geval. Het kan zijn dat wij ons vergist hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft prima gesmaakt en bleef ook lekker warm in de bakken. Enige wat ik anders zou doen is de warme groenten apart verpakken van het vlees, door deze bij elkaar te verpakken komt er veel vocht onderin de bak. Dit vocht zorgt er dan weer voor dat de groenten te slap worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling af kunnen halen wat snel klaar was! Het was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar. Alles zit erop en eraan bij de gerechten. Straks koebrugge maar is een keer van binnen echt bezoeken!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en smaakt weer goed.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling snel geregeld. Eten op de afgesproken tijd klaar. Eten bij thuis komst nog goed warm. Het smaakte heerlijk. Salade een dressing geven.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel klaar. Mooie porties voor een betaalbaar bedrag.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als de vorige keer, wij hebben heerlijk gegeten en daarmee de volle vijf sterren verdiend.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, voldoende goed eten en erg vriendelijk personeel. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten Voor herhaling vatbaar

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker en netjes op tijd klaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede kwaliteit, heerlijk klaargemaakt. Goed verpakt zodat eten warm blijft. Vriendelijke mensen.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag besteld via de site. Helaas ging er iets mis met het tijdstip waarop de maaltijd gehaald moest worden. Na een telefoontje kwam echter alles prima voor elkaar. Het eten was uitstekend en we waren verrukt over de heerlijke warme groente. Echt een aanrader en we doen het zeker nog eens.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het menu pikante zalm was heerlijk en stond klaar op het afgesproken tijdstip. Voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten! Vriendelijke bediening en op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen verbeter punten. Echt super heerlijk gegeten. Alsof je in het restaurant zit te eten. Geen consessies gedaan, fijne kwaliteit vlees en alles zeer goed verzorgd. De ontvangst (bij de afhaal) was ook uiterst vriendelijk, je voelt je als klant gewaardeerd! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Niks op aan te merken👌🏻

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden dit keer ossenhaas curry en geroosterde ossenhaas wederom heerlijl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima. We hebben lekker gegeten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed bereid en goed van smaak. Het was uitstekend.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten, lekker van de grill. Aardige mensen en exact op tijd klaar allemaal. Voor een hele redelijke prijs., Kortom een aanrader.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden weer heerlijk eten. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten. Goede hoeveelheden, lekker gekruid en goed warm. Aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en ruim voldoende per persoon

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima te doen en goede prijs

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel erg lekker en tevens op tijd gereed. Top ga zo door.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed voor elkaar, gaan we zeker weer doen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaalde menu's: super lekker, voldoende en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer wat besteld bij Koebrugge.... shoarma en gambaschotel. Conclusie.... erg lekker ! Goede smaak en voldoende. Komen zeker terug.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Goede porties. variëteit aan gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De twee schotels waren heerlijk. Lekkere bijpassende sauzen. Alles was ruimschoots voldoende om een voldaan gevoel over te houden. Voor herhaling vatbaar,!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen, correcte bediening wn eten was weer super!!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben ervan genoten ! was heel lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom topkwaliteit!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mals vlees en goed op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere kipshaslick! Dikke, malse stukken kip, heerlijk gekruid. Lekkere frisse, verse salade erbij en verschillende sausjes. Top!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling optijd klaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten, het vlees is top. Alles lekker op smaak. Heerlijke sausjes ook

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk maar de porties wat aan de kleine kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima maar er ontbraken 2 pakjes fristi en niet alles was even warm.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste keer bij jullie besteld en het was heerlijk Goede porties en erg lekker

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima. Eten is lekker. Goed verpakt om mee te nemen. Vriendelijke mensen. Goede service.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was voor 2e keer te laat

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk en goede bediening ...het eten is ontzettend lekker ! Een aanrader !

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ideaal besteld via internet en het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima. Heerlijk gegeten, zeer prettige bediening, relatief goedkoop.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Een echte aanrader.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Beetje lange wachttijd vanwege koningsdag, maar het eten was uitstekend! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Via de bestelsite hebben we een bestelling geplaatst. We konden kiezen uit een aantal afhaal tijden. Na de bestelling kwam er een bericht dat we de bestelling 5 minuten later konden afhalen dan gepland. Uiteindelijk hebben we een uur moeten wachten. Onacceptabel. Wat mij betreft de laatste keer daar besteld.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

ZEER GOED, HEEL LEKKER. UITSTEKEND EN NETJES VERPAKT OM MEE TE NEMEN.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten voor normale prijs !